avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie de un raspuns urgent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie de un raspuns urgent

Am o datorie la BRD de 5000 ron si nu am mai platit de 2 ani,creditul e de nevoi personale,nu am nici o garantie in schimb am pe numele meu o masina.Cei de la EOS m-au tot sunat si le`am explicat ca nu am momentan de unde sa platesc dar ei au zis ca mi`au lasat destul timp ca sa achit suma si mi`au trimis acasa o instiintare de executare silita.Nu locuiesc la adresa din buletin.Am facut un act de vanzare-cumparare intre mine si tata si vreau sa stiu este de folos actul in problema mea?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 13:46, 8 Martie 2010
Situatie delicata ,in specual cu recuperatorul mentionat si in special datorita vechimii restantelor dvs
Incercati contactare recuperator si esalonare restante
Marius_a a scris:

Am o datorie la ..... de 5000 ron si nu am mai platit de 2 ani,creditul e de nevoi personale,nu am nici o garantie in schimb am pe numele meu o masina.Cei de la ...... m-au tot sunat si le`am explicat ca nu am momentan de unde sa platesc dar ei au zis ca mi`au lasat destul timp ca sa achit suma si mi`au trimis acasa o instiintare de executare silita.Nu locuiesc la adresa din buletin.Am facut un act de vanzare-cumparare intre mine si tata si vreau sa stiu este de folos actul in problema mea?multumesc!

:offtopic:Va rog stergeti denumirile societatilor implicate in mesajul postat de dvs.Regulamentul de postare prevede sanctiuni pentru nerespectarea acestei cerinte.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
nu are ca sa-ti faca decat poprire pe conturi...restul e de la sine
referitor la act ...depinde de documente sunt in spatele contractului de credit initial - bilet la ordin , contract fidejusiune etc
V-am trimis, pe e-mail ,in mare pasii pe care eu, va sfatuiesc sa-i parcurgeti; Sigur eu va sfatuiesc de asemenea sa dati curs negocierilor, ca problema sa se clarifice, si numai daca se constata ca acesti creditori nu doresc decat sa va hartuiasca ca sa va sileasca sa cedati si sa platiti datorii inexistente sau sume de bani aberante rezultate din penalitati ilegale sau generate de clauze contractuale abuzive, atunci sa apelelati la avocati specializati si sa le deschida acestora procese in Justitie si sa le ceara daune.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Recuperari norbi28 norbi28 salut fratilor ,ajutatima va rog Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari daniela ramona daniela ramona Buna ziua. Am contactat un credit brd in data de 11.04.2006 din care am reusit sa achit rate pana in data de 29.03.2007. In data de 12.12.2008 am primit o ... (vezi toată discuția)