avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate maricos

Activitate maricos

mi-a fost trimisa o problema de contabilitate,legata de salarizarea in invatamant. Cu toate cunostintele pe care le detin si cu ajutorul google-ului,tot imi da batai de cap si nu o pot solutiona. O las pe forum cu gandul ca cineva isi ia putin timp liber pentru o provocare si ajunge la un rezultat concret. Va multumesc !
Stiind ca un profesor gradul I,transa de vechime 25-30 de ani,cu o vechime in munca de 27 de ani are : salar de incadrare = 1634 lei , gradatie de merit, indemnizatie de dirigentie, retineri salariale reprezentand cotizatie sindicat in valoare de 14 lei si rata imprumutului bancar in valoare de 140 lei, calculati salariul net si intocmiti nota contabila cu mentionarea articolelor bugetare aferente cheltuielilor .
Imi puteti trimite, va rog frumos, modelul de proces-verbal al adunării generale a asociaţilor/acţionarilor ptr depunere bilant.
I. 129=1061 40l ei

II. 121=117 1129 lei

III 121=129 40 lei
Asa e bine?
Multumesc!
nu n, nu am pierdere, dar in anul 2010 ce inregistrari se fac?
la sf anului 2009 am profit 1169 lei si am facut inregistrarea
129=117 1169 lei
este bine si ce inregistrari trebuie sa mai fac cu privire la constituirea de rezerve legale si repartizarea profitului fara a plati dividende atat in anul 2009 cat si in anul 2010.