avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate cristian@

Activitate cristian@

Multumesc pentru raspuns, dar partea cu asiguratorul nu sunt de acord, au avut loc 4 accidente, cum s a intocmit dosarul de daune, fara actul meu de identitate, fara mine personal? Asta nu inteleg eu, plus ca actul de identitate este altul, cel vechi fiind expirat. Si atunci cand am vandut masina nu am dat copie de pe actul de identitate.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate asa ar trebuii sa facem toti, asa prevede legea, dar in 2014 nu prea se stia si legea nu era asa. Ideea e ca mi e ciuda ca nu am observat asta pana acum, adica am platit asigurarea tot timpul marita, dar datorita valorilor care cresteau mereu, eu nu comparam cu nimeni si nici nu stiam de clasa de bonus.Asta este, cine greseste , plateste. Eu sunt revoltata, cum de cei care au incheiat asigurare atatia ani, au facut o fara buletinul meu , care intre timp l am schimbat si plata daunelor cum de s au fara sa aiba cartea mea de identitate? Acum eu vorbesc singura, dar o sa merg in instanta. Asta i singura solutie.
Bună seara, am vandut o mașină în 2014, cel care a cumpărat-o a vândut-o , la momentul actual nici nu știu unde mai este, am scos o de la impozit de atunci și am făcut un dosar cu furnizare date de la poliție, ca să nu primesc amenzi, dar astăzi am constatat ca asigurarea a fost făcută până în 2021 cu vreo 4 accidente la activ și eu plăteam mult mai mult la asigurări , fără să mi dau seama ca sunt încadrată altfel decât ar trebuii. În instanță dacă merg, nu știu pe cine să dau în judecată, am doar istoricul din AIDA cu daunele. Actele mașinii nu le mai am, decât copii. Ce pot face? Unde să mă adresez ptr a oprii emiterea de asigurare ptr acel autoturism?
am cerut evacuarea odata cu ordinul de protectie si au decis ca nefondat :(((( cei de la politie au zis ca nu au mai intalnit asa ceva:(((
Și dacă, în loc de soț are calitatea de concubin, adică are domiciliul în apartamentul meu, proprietatea mea exclusiva, eu sunt plecata la o mătușa ca nu am mai putut sta acolo, am ordin de protecție și nu vrea sa părăsească locuință, eu nu pot sparge yala sa întru în casa mea când este el plecat? Comit infracțiune?
Instanta a acordat ordin de protecție pe 6 luni și la cererea de evacuare a dispus ca nefondat. E vorba de verișoara mea. Și i a cerut sa achite 1000 lei intimatului cheltuieli de judecată.

In apelul făcut la ordin de protecție și Evacuare temporara i s a acceptat doar ordin de protecție, evacuare nu și el sta în apartamentul ei, iar ea sta pe la rude.
Bună ziua, cum este posibil ca după 20 de ani de concubinaj chinuit, ca femeie sa te hotărăști sa pleci din casa ta(proprietate exclusiva) în speranța că legea va face dreptate. Instanta dând ordin de protecție pe 6 luni, dar acasă nu poate merge apelanta ca are el domiciliul acolo și la apelul făcut sa îl decidă nefondat și sa plătească către agresor 1000 lei cheltuieli de judecata. Între timp individul golind apartamentul. Cum e posibil?
Răspuns la discuția Asigurari sociale
maine dupa amiaza o sa intru pe forum si o sa scriu eu ce documente mi au trebuit, ideea era sa am tot ce mi trebuie la mine ca sunt la o distanta de 35 km de municipiu si daca nu sunt in regula va trebuii sa mai fac un drum.
Răspuns la discuția Asigurari sociale
Buna ziua, eu maine vreau sa merg la directia de sanatate pentru a depune declaratia fiicei mele care are un PFA, am achitat la administratia financiara , am decizia de impunere si probabil toate documentele ce atesta calitatea de PFA. Imi puteti spune cu precizie ce documente imi sunt necesare pentru declaratie CASS, este pentru prima data cand mergem acolo. Multumesc anticipat