avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Instanța a dat ordin de protecție împotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Instanța a dat ordin de protecție împotriva concubinului, pierdut în apel, cu cheltuieli de judecată către agresor. Cum e posibil așa ceva?

Bună ziua, cum este posibil ca după 20 de ani de concubinaj chinuit, ca femeie sa te hotărăști sa pleci din casa ta(proprietate exclusiva) în speranța că legea va face dreptate. Instanta dând ordin de protecție pe 6 luni, dar acasă nu poate merge apelanta ca are el domiciliul acolo și la apelul făcut sa îl decidă nefondat și sa plătească către agresor 1000 lei cheltuieli de judecata. Între timp individul golind apartamentul. Cum e posibil?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cristian@ , utilizator 14:07, 6 Aprilie 2019
Nu ati solicitat si evacuarea temporara prin ordinul de protectie?
Ba da


Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator
Nu a dispus instanta in sensul asta? Incercati sa detaliati
Instanta a acordat ordin de protecție pe 6 luni și la cererea de evacuare a dispus ca nefondat. E vorba de verișoara mea. Și i a cerut sa achite 1000 lei intimatului cheltuieli de judecată.

In apelul făcut la ordin de protecție și Evacuare temporara i s a acceptat doar ordin de protecție, evacuare nu și el sta în apartamentul ei, iar ea sta pe la rude.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie pentru evacuare hazles hazles Buna ziua Am o problema cu tatal meu care ma tot ameninta pe mine,sora mea si mama mea ca ne omoara pe toti,ca ne da foc la casa si multe altele, el avand si ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! in 2017 am fost ... Ledoasa Ledoasa Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! In 2017 am fost injunghiata in gât de sotul meu ! A fost condamnat la 6 ani de detentie pt.tentativa de omor ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriaș trailer1234 trailer1234 Buna seara! Daca ati putea sa imi raspundeti, ar putea fi vreodata un chirias evacuat din apartament atat timp cat nu i-a fost reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)