avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate dani-09

Activitate dani-09

Nu am fost destul de explicit, cred. Aveam hotararile cu definitiv si irevocabil si de recuperat cheltuielile de judecata. Reclamantul nu a vrut sa plateasca si am apelat la un executor judecatoresc care a spus ca trebuie sa fie investite cu formula executorie pentru a demara lucrurile. Am facut cererea, mi s-a aprobat de instanta de fond, dar nu am primit nici acum acele hotarari. In momentul cand am depus cerea am imtrebat cum se procedeaza. Mi s-a raspuns: se da termen ,se discuta cerea dumneavoastra si veti primi prin posta actele. Cererea mea s-a discutat,s-a aprobat . Vreau sa recurg cat mai repede la executarea silita dar nu stiu cat sa mai astept.
Buna ziua. In aceeasi situatie m-am aflat si eu. Am depus cererea de investire cu formula executorie la instanta de fond. Doamnele de la registratura mi-au spus ca voi primi actele prin posta. Am vazut pe portal ca s-a admis cererea mea,dar nu am primit nimic si au trecut trei saptamani de cand s-a dat rezultatul. Ce ma sfatuiti? Sa mai astept sau sa merg eu sa ridic actele? Va multumesc!
Răspuns la discuția NELAMURIRE
Multumesc pentru raspuns. De asta ma si temeam. Stie ca nu are nicio sansa , dar tergiverseaza lucrurile sa nu plateasca cheltuielile de judecata( o suma destul de mare pentru mine acumulata pe parcursul a 1 an si jumatate de cand tot trage de timp) Imi pot recupera totusi banii chiar daca el va mai contesta sentinta? Cum sa procedez?
Buna ziua. O contestatie in anulare respinsa ca fiind inadmisibila,irevocabil mai poate fi atacata? Multumesc!
Iar eu, ca intimat nu ma pot prezenta?
Multumesc pentru raspuns!!!!!!!!
Discuție NELAMURIRE
Reculentul (intr-un proces civil) cere aplicarea art 242 alin 2 C.Proc.Civ. Ce inseamna?
Răspuns la discuția CHEMARE IN JUDECATA
Asa voi proceda. Multumesc mult!
La Curtea de Apel Bucuresti mi s-a acordat doar suma de 750 lei,onorariul avocatului care m-a reprezentat acolo. Ce se intampla cu onorariul avocatului din prima instanta ? AcestA mi-a fost acordat in prima hotarare la care dumnealui a facut recurs. Imi pot recupera toti banii(1000+750) sau doar pe cei prevazuti in hotararea irevocabila(750)?

Il obliga pe parat la plata cheltuielilor de judecata. Nu am facut niciun demers pentru a-mi recupera banii din prima instanta deoarece in momentul cand am fost la tribunal sa ma interesez mi s-a spus ca dosarul este la Bucuresti(se facuse recurs)
Multumesc pentru raspuns. Am solicitat cheltuielile de judecata in prima instanta,care l-a obligat la plata sumei,dar nu am facut niciun demers pentru ca a facut recurs.