avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitrescu Iulia

Activitate Dumitrescu Iulia

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire:in aprilie se fac 2 ani de cand am fost angajata cu contract pe perioada determinata la care se atasa de fiecare data cate un act aditional pentru prelungire.Mentionez ca anul trecut am ramas insarcinata,iar din 21 iulie 2009 am ramas in concediu de risc maternal.Acum sunt in concediu pentru ingrijirea copilului din 20 ianuarie.Astazi am primit vestea ca angajatorul nu vrea sa-mi mai semneze contractul de munca....Este posibil asa ceva?Credeam ca se suspenda pe perioada concediului pentru ingrijirea copilului.Ce pot face?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Mai este valabil testamentul?
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Mai am o nelamurire:ma pot ocupa personal de tot sau ar fi mai bine sa vorbesc cu un avocat sau un notar?Ce ma sfatuiti?
Răspuns la discuția Mai este valabil testamentul?
In testament scia ca sotia are dreptul de uzufruct cat timp va trai asupra a 1/2 din imobil(parte ce-i apartinea unchiului decedat pe care a imartit-o in testament).
Buna ziua!
Ma poate lamuri si pe mine cineva?
Bunicul meu are un testament din 1960 prin care unchiul lui ii lasa surorii lui(adica mamei bunicului) 1/4 din casa lui.Nici mama lui,nici bunicul nu au cerut nimic.
Intrebarea mea este daca bunicul mai are acum dreptul la aceea mostenire.Mentionez ca bunicul inca traieste si casa inca exista,iar in ea locuieste femeia care a avut grija de sotia unchiului,iar testamentul se afla la un moment dat la Arhiva Nationala.
Va multumesc anticipat!