avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate ionela gavriloiu

Activitate ionela gavriloiu

buna ziua,
am incheiat un contract de munca cu o firma in data de 2.05 dar din cauza faptului ca o alta firma la care am lucrat pana in 2010 nu mi-a trimis revisalul cu inchiderea contractului la itm nu pot depune dosarul de somaj....problema e ca eu sunt insarcinata si as vrea sa beneficiez si de indemnizatia de crestere a copilului dar nu am continuitate intre servici si somaj pe luna mai;
intrebarea mea este daca pot in perioada 6.05-28.05 sa inchei un contract civil de colaborare cu firma la care am lucrat pentru prestarea unor servicii cu caracter ocazional tinand cont de faptul ca nu sunt inregistrata ca si persoana fizica autorizata sau alta forma juridica
multumesc mult pentru raspuns!
buna ziua
va rog sa ma ajutati in calcularea varstei corecte de pensionare pentru tatal meu nascut in 20 septembrie 1953, avand grupa a 2-a de munca timp de 25 de ani si 8 luni (mentionez ca lucreaza din anul 1971) si pentru mama mea nascuta in 1.02.1957 (lucreaza din anul 1975)
va multumesc anticipat!
Vreau sa-mi deschid un magazin in care sa comercializez numai legume-fructe.Primii pasi i-am parcurs (infiintarea societatii). Va rog sa-mi spuneti care sunt avizele necesarii functionarii unui astfel de magazin?