avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... avize necesare magazin legume-fructe?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

avize necesare magazin legume-fructe?

Vreau sa-mi deschid un magazin in care sa comercializez numai legume-fructe.Primii pasi i-am parcurs (infiintarea societatii). Va rog sa-mi spuneti care sunt avizele necesarii functionarii unui astfel de magazin?
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 16:41, 9 Martie 2010
autorizatie de functionare de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)
Piedici in obtinerea autorizatiei de functionare uNICKu uNICKu Buna ziua,detin un SRL de aproape un an,obiectul de activitate al societatii este \"4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)