Buna seara, sunt in urmatoarea situatie
- am avut un SRL infiintat in 2008 si nu am desfasurat nici o activitate nu am , depus declaratii
- in 08/ 2011 OFICIUL NAŢIONAL AL REGISTRULUI COMERŢULUI a cerut dizolvare societate (registrul comerţului) la Tribunal, cererea afost admisa,
- ANAF a inregistrat SRL inactiv conform deciziei nr.11585 / 10-MAY-12, si radiata in 04/2013,
- acum in CERTIFICATUL DE CAZIER FISCAL este specificat ,, ARE FAPTE INSCRISE IN CAZIERUL FISCLAL"
- in anexa certificatului SRL a fost declarata inactiv fiscal in data de 14.06.2012
Ce trebue sa fac in aceasta situatie, va rog un sfat, multumesc.
Buna ziua,
Un SRL infiintat in luna 12/2014 poate opta pentru impozit pe profit 16 % sau e obligatoriu impozit pe veniturile microintreprinderilor de 3%.
Multumesc.
Daca merg maine pot cere dosarul pentru al studia dupa care sa depun concluzii ?
Cuprivire la citare in cerere am cerut citarea la adresa la domiciliu unde locuesc nu unde o am in buletin.
Multumesc.
Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie: am pe rolul tribunalului o contestatie in anulare si nu am primit citatie de cand am trimis cererea prin posta pana in prezent insa pe portal vad urmatoarea situatie
21.10.2014
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: lipsă procedură, timbrare recurs, ataşare dosar
Document: Încheiere de şedinţă 21.10.2014
02.12.2014
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: depunere concluzii scrise
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 02.12.2014
09.12.2014
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
ce pot sa fac in acest caz?
Pentru a obtine licenta de transport persoane un SRL trebuie sa aiba obligatoiu obiectul principal de activitate 4939?
Daca il are trecut in actul constitutiv la activitati secundare nu e bine?
Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie :
"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu parata... , ca neîntemeiată Fără cheltuieli de judecată Cu recurs în 5 zile de la pronunţare ".
Am depus recurs si curtea de apel a dat solutia pe scurt:
"Decis Respinge ca inadmisibilă calea de atac exercitată de reclamantă, conform art. 457 alin. 3 C.pr.civ. Dispune comunicarea deciziei tuturor părţilor din prezenta cauză. De la data comunicării începe să curgă termenul pentru exercitarea căii de atac a apelului. Definitivă."
Acum trebue sa fac apel pentru hotararea data de tribunal?
Multumesc.
ce inseamna " dezlegarea dată recursului este rezultatul unei erori materiale"?
Buna ziua,
Am o hotarare din 2002 definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie in 2012 impotriva comisiei comunale de fond funciar, prin care comisia este obligata sa intocmeasca documenatia pentru eliberarea titlului de poprietate, ceia ce nu s-a intamplat pana in prezent.
Pentu acest fapt am chemat in judecata comisia comunala si primarul in calitate de presedinte si am o alta hotarare definitiva si irevocabila prin care sunt obligati la plata de daune cominatorii in cuantum de cate 50 lei pentru fiecare zi de intarziere cu incepere de la data ramanerii irevocabile a prezentei sentinte si pana la executarea obligatiei, irevocabila din data de 30.09.2013.
Ce trebue sa fac pentru al executa pe primar pentru cei 50 lei/ zi daune cominatorii, cer invesirea hotrarii?