avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZARE FIRMA TRANSPORT
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZARE FIRMA TRANSPORT

Pentru a obtine licenta de transport persoane un SRL trebuie sa aiba obligatoiu obiectul principal de activitate 4939?
Daca il are trecut in actul constitutiv la activitati secundare nu e bine?
Cel mai recent răspuns: iuliamariana , utilizator 17:43, 25 Noiembrie 2014
Indiferent, dar trebuie autorizat de Registrul Comertului. Daca pe parcurs firma realizeaza majoritatea veniturilor din aceasta activitate se va modifica in actul constitutive obiectul principal cu cel din care se obtin venituri majoritare.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
ContSters334413, utilizator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere Bewulf Bewulf Buna seara.As dori sa stiu daca pe firma care am deschiso de curand cu codul caen 4661 pot taia factura cu precizarea -intermediere in comertul cu diverse ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Obiect principal de activitate felicia ratiu felicia ratiu Buna, Va rog.... Firma are ca obiect principal de activitate-fabricarea laptelui si a branzeturilor-a fost 5 luni fara activitate.La inceperea activitatii,am ... (vezi toată discuția)