avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Am o hotarare din 2002 definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie in 2012 impotriva comisiei comunale de fond funciar, prin care comisia este obligata sa intocmeasca documenatia pentru eliberarea titlului de poprietate, ceia ce nu s-a intamplat pana in prezent.
Pentu acest fapt am chemat in judecata comisia comunala si primarul in calitate de presedinte si am o alta hotarare definitiva si irevocabila prin care sunt obligati la plata de daune cominatorii in cuantum de cate 50 lei pentru fiecare zi de intarziere cu incepere de la data ramanerii irevocabile a prezentei sentinte si pana la executarea obligatiei, irevocabila din data de 30.09.2013.
Ce trebue sa fac pentru al executa pe primar pentru cei 50 lei/ zi daune cominatorii, cer invesirea hotrarii?
Cel mai recent răspuns: iuliamariana , utilizator 17:04, 19 Mai 2014
Daca hotararea este definitiva mergeti cu ea la un executor judecatoresc.
De la data intrarii in vigoare a noului cod de procedura civila, hotararile (sau alte titluri executorii) nu se mai investesc cu formula executorie ci se pun in executare direct, fara vreo alta formalitate. Mergeti la un executor si solicitati executarea silita a primariei/comisiei comunale (nu a primarului).
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii AxinteG AxinteG Buna ziua, Am avut o actiune pe rol la judecatorie care a fost admisa si anume; \\"Obligă paratul la plata de daune cominatorii în cuantum de câte 50 lei ... (vezi toată discuția)
Executare silita fond funciar ciosuion ciosuion Cum poate fi executata silit comisia comunala pentru punerea in posesie a unei suprafete de teren si pentru plata daunelor cominatorii si a daunelor interese , ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii de intarziere sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am o Hotarare definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie prin care ANRP pe Legea 290/2003 trebuie sa respecte Hotararea Comisiei ... (vezi toată discuția)