avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daune cominatorii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daune cominatorii

Buna ziua,
Am avut o actiune pe rol la judecatorie care a fost admisa si anume;
"Obligă paratul la plata de daune cominatorii în cuantum de câte 50 lei pentru fiecare zi de întârziere cu începere de la data rămânerii irevocabile a prezentei sentinţe şi până la executarea obligaţiei."
Primarul nu a executat obligatia de a face titlul de proprietate si a trecur 6 luni de la data ramanerii irevocabile a sentintei.
Cum procedez pentru a executa primarul în calitate de preşedinte al comisiei locale de fond funciar pentru cei 50 lei/zi ?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:56, 13 Martie 2014
vă puteți adresa unui executor judecătoresc, folosind hotararea judecatoreasca definitivă si legalizată+taxele solicitate de catre executor calculate la suma totală ce-o pretindeți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita iuliamariana iuliamariana Buna ziua, Am o hotarare din 2002 definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie in 2012 impotriva comisiei comunale de fond funciar, prin care ... (vezi toată discuția)
Executarea parþialã a hotãrîrii judecãtoreºti antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! Există o hotărâre definitivă şi irevocabilă, investită cu titlul executor. Prin dispozitiv, pârâta( comisie locală de fond funciar) a ... (vezi toată discuția)
Ignorarea sentintei marfan marfan buna ziua, am castigat un proces, am investit sentinta cu formula executorie, primarul respectiv care trebuie s-o puna in aplicare zice ca asa ceva nu se ... (vezi toată discuția)