avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate Radu_Alexandru1

Activitate Radu_Alexandru1

Buna ziua!

Am si eu o intreb mica ,in caz ca nu imi gaseste firma alt loc in firma ce pot face.... deoarece nu indeplinesc cerintele pentru somaj
1 Am auzit ca este obligat patronu prin lege sa imi plateasca 2 salari compensatori este adevarat?
2 cum pot primi acesti bani
Multumesc aticipat
Am acceptat sa lom minimum pe economie pe cartea de munca ,dar salariul a ramas la fel. ma ref bani in mana. minimum pe economie nil vireaza pe card direct de la firma iar restu de bani nil vireaza prin cineva prin PFA .... Ca firma sa nu mai plateasca la stat taxe asa mari ... cine este tras la raspundere in cazut in care va veni un control ?
Buna Ziua

1. Firma in care lucrez a inceput sa aibe pierderi cam mari . Iar firma a veni cu o solutie ...... prin care ne-a comunicat ca suntem nevoiti sa semnam un contract prin care salariu nostru sa ajunga la minimum pe economie .Precizez ca directoarea din punctul de lucru din care apartin mi-a comunicat '' sincer alex daca nu semnezi o sa fii dat afara ,, si din cauza asta am semnat,pentru ca am o situatie cam grea in familie.
Acum as dori sa aflu la ce riscuri m-am supus,In contractul acel nu sunt alte modificari in afara de ce am precizat.

2. Si mai am o problema, eu iau bani pe 5 si 22 ale luni si mie nu mi-a facut plata salariului timp de 4 zile si urmeaza sa mai dureze .... ce pot face in acest sens .Am dreptul sa fac (greva ) adica sa nu mai muncesc pana acestia nu imi dau bani deoarece multi colegi deja au intarzieri de 1 luna la salariu.

Va multumesc !