avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1987 soluții astăzi
Forum Activitate jenica P

Activitate jenica P

Răspuns la discuția delegarea
Multumesc! Eu nu am inteles daca aceasta perioada de 60 de zile e raportata la un an calendaristic sau la toata perioada contractului de munca. Daca aveti un raspuns la acest aspect va rog sa-mi spuneti si unde e reglementat pentru ca din C. muncii nu reiese, sau cel putin n-am inteles eu. Multumesc frumos pentru interes!
Răspuns la discuția delegarea
Va multumesc pentru raspuns! imi puteti spune unde gasesc reglementat acest aspect?
Răspuns la discuția delegarea
Multumesc frumos pentru raspuns! Unde este prevazut principiul stabilitatii si ca acesta reglementeaza o perioada de un an ?
Discuție delegarea
Buna!Stie cineva cum se calculeaza termenul de delegare? Art. 44. - (1) C. muncii spune ca "Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile si se poate prelungi, cu acordul salariatului, cu cel mult 60 de zile." Intrebarea e : cele 60 de zile sunt intr-un an sau dupa o perioada de 20 de zile, de exemplu, mai poti fi delegat 60 zile? Multumesc!
Am inteles, stai linistita.Acum sunt in stadiul in care merg la interviuri si astept raspunsuri. Va voi comunica si rezultatul.Multummesc pt interes!
Răspuns la discuția notificare de cesiune
Mai am o intrebare: daca aceasta creanta ar fi a unei societati comerciale ar putea fi considerata ca stinsa daca acea societate si-ar inceta activitatea fara a o achita?
Răspuns la discuția notificare de cesiune
multumesc frumos pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția notificare de cesiune
Nu e prescrisa suma.In 2011 se prescrie.:( Ma gandeam ca neaccepand cesiunea de creanta, creditor ramane firma de telefonie, prin urmare as ma putea amana executarea, dar nu atat de mult incat sa se implineaca termenul de prescriptie.De aceea incerc sa gasesc o alta solutie, daca mai exista...
Buna! Am primit o notificare de cesiune de la o firma care a preluat creantele unei firme de telefonie mobila. Ideea e ca am avut o factura in valoare de vreo 1600 lei, iar acum, adaugandu se penalizarile, a ajuns undeva la 5700 lei. In notificare mi se punea in vedere sa platesc pana pe 1 martie, desi eu am primit acest act pe 10 martie. Intrebarea e: pot face ceva sa nu mai platesc penalizarile, sau sa platesc intreaga factura esalonat? Pecizez ca n am acceptat in nici un fel notificarea.Multumesc!
Dupa ce ai promovat examenul de admitere in profesia de avocat nu esti repartizat. Trebuie sa ti gasesti un avocat care sa ti fie indrumator pe perioada stagiului, de 2 ani. In ceea ce priveste magistratura, dupa promovarea examenului, faci, de asemenea, un stagiu, iar dupa o serie de examene si in functie de note esti repartizat tinandu se cont de optiunile tale si de locurile disponibile.