avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Activitate stedyan

Activitate stedyan

Răspuns la discuția PARTICIPANTI LICITATIE
Multumesc.Problema e ca autoritatea contractanta nu stie de abrogarea legii si a anulalat procedura ptr ca am fost singuri...
stiti cumva la ce data s-a abrogat legea cu cel putin doi ofertanti la licitatiile deschise?va multumesc.
Declaratia respectiva se depune tocmai pentru ca la data respectiva ofertantul nu era in posesia documentului respectiv.Dumneavoastra solicitati acest act pentru a vedea daca ofertantii sunt sau nu eligibili.La fel ca si domnul avocat Petre consider ca ofertantul este eligibil si poate fi calificat si daca are oferta cea mai buna poate fi chiar castigator.
Răspuns la discuția contestatie
va multumesc pentru faptul ca m-ati ascultat si sunt de acord cu dumneavoastra ca un avocat este cel mai in masura sa faca contestatia.problema e ca timpul nu ne permite sa cautam un avocat bun in achizitii publice care sa ne depuna contestatia in timp util...e un lucru de retinut pentru viitor.
Răspuns la discuția contestatie
Specific ca autoritatea contractanta e din Suceava...
Răspuns la discuția contestatie
oferta noastra de pret este de 152.150,00lei..este o cerere de oferta publicata in SEAP.nu este electronica.documentele au fost trimise in plic la autoritatea contractanta.acum va scriu rezultatul procedurii:
"prin prezenta va facem cunoscut faptul ca in urma evaluarii ....oferta dvoastra a fost declarata necastigatoare ptr ca a fost necomforma cf art 36/alin.2 din HG 925/2006 ,nu corespunde caietului de sarcini:
a)s-a cerut "aripi de pui 80-90 g/buc congelate si s-a prezentat mostra aripi de pui invinetite si cu pene.
b)s-a cerut pulpe pui cu os 250-300 g/buc si s-a ofertat pulpe pui cu spata,cu pene
c)s-a cerut ficat pui la 1 kg congelat si s-a prez mostra ficat pui congelat,strivit,bucatele mici.
Oferta castigatoare a fost depusa de ......Suceava,cu pretul de 206545,00.
Asta-i tot.caietul de sarcini l-ati citit.Raspunsul acesta.
Răspuns la discuția contestatie
legislatia aplicata-OUG 34/2006,HG 925/2006,cantitatea sau scopul contractului -confora) Lista cu specificaţiile cantitative şi tehnice minime obligatorii solicitate:
conform caietului de sarcini.


LOT 1: CPV 15112130-6 Carne de pui
Nr. Crt. Denumire produs şi caracteristici Unitatea de măsură Cantitate
1 Aripi de pui (80 – 100 g/buc) congelate kg 1.000
2 Piept pui fără os şi fără piele congelat kg 10.000
3 Pulpe pui cu os (250g – 300g / buc) congelate kg 1.500
4 Pulpe pui inferioare, copănele, congelate (120g / buc) kg 1.000

Se vor prezenta obligatoriu mostre pentru toate produsele din caietul de sarcini.
Ofertanţii care nu vor prezenta mostre la deschidere ofertelor şi care nu vor corespunde cerinţelor din caietul de sarcini vor fi descalificaţi ca fiind neconformi conform art.36 alin.2 lit.a din H.G. 925/2006.


b) Cerinţe suplimentare a căror costuri trebuie incluse în preţul ofertat


- Transportul la beneficiar
- Predarea – primirea şi recepţia mărfurilor


c) Condiţiile şi termenele de livrare şi recepţie


Ofertantul trebuie să precizeze în ofertă termenul de livrare prin completarea unui grafic de livrare Formularul 21. Deasemeni ofertantul trebuie să precizeze în ofertă dacă este de acord cu condiţiile minimale stipulate mai jos:
Livrarea produselor se va face în termen de 20 de ore de la lansarea comenzii în funcţie de necesităţile Autorităţii Contractante.
Achizitorul nu garantează consumul integral şi nu este obligat să comande întreaga cantitate.
La livrare, produsele vor fi ambalate separat şi etichetate şi vor fi însoţite de următoarele documente:
- Factură fiscală;
- Certificat de calitate cu numărul buletinului de analiză.


d) Diverse


Se va proceda la descalificarea ofertelor şi în cazurile când ofertanţii vor preda documente clarificatoare care vor modifica ofertele financiare si tehnice iniţiale.
În cazul în care ofertantul nu îndeplineşte una sau mai multe dintre cerinţele de calificare stabilite în documentaţia de atribuire sau nu a prezentat în termen de 3 zile lucrătoare documentele edificatoare solicitate în acest sens oferta sa va fi considerată inacceptabilă.
asta e tot caietul de sarcini.multumesc pentru timpul acordat.
Răspuns la discuția contestatie
Va multumesc ptr raspuns.suntem in termen.stiu ca este nevoie de acte pentru a intelege .cert este ca nu exista nici o alta specificatie in caietul de sarcini decat :congelate pentru toate si gramajul pentru o parte din produse.propunerea tehnica s-a facut in acesti termeni si a fost acceptata dar am fost declarati necastigatori pentru ca mostrele aveau pene si pete.atribuirea contractului se face pentru oferta cu pretul cel mai scazut.este inadmisibil.
Discuție contestatie
am participat la o licitatie pentru produse avicole in a carei caiet de sarcini cerintele sunau asa:aripi pui 80-90 g,congelate,piept pui congelat etc...deci singura cerinta era gramajul in cazul unor produse doar ,la restul..congelate...la deschidere mi s-a spus ca vom fi descalificati ptr ca mostre au avut pene si pete vinetii.e posibil asa ceva?mai ales ca am avut absolut toata documentatia si cea mai buna oferta de pret?as dori un raspuns urgent ptr a-mi depune contestatia.va multumesc.