avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate manole_g

Activitate manole_g

Care sunt însă implicațiile din punct de vedere legal, referitor la limita de 2 m a oricărei construcții fata de limita proprietații?
Am o casa cu etaj costruita la 4m de gardul de la limita de proprietate, unde am turnat o platforma din beton si imi parchez masina.
Pentru ca se aproprie sezonul rece, as dori sa fac un acoperis intre casa si gard, care sa nu depaseasca inaltimea de 2m a gardului, cu panta spre gard dar cu streasina si scurgerea apei de ploaie pe terenul meu.
Ce obiectiuni ar putea avea vecinul meu atat timp cat acoperisul nu depaseste inaltimea gardului?
Pentru inscrierea dreptului de proprietate in cartea funciara este acceptat certificatul fiscal emis on line?
Răspuns la discuția Plangere ONRC.
In rezoluția in cauza, asociatului unic i-a fost repartizat patrimoniul societății comerciale radiate, bunurile imobile fiind identificate doar pe baza contractelor de vânzare-cumparare fără a fi menționate numerele cadastrala și de carte funciară specificate in contracte (conf. Ordinului 700/2014). Deci, dupa mine, ar fi vorba de o completare a Rezoluției ONRC.
Răspuns la discuția Plangere ONRC.
Da.
Sau de orice entitate care poate face modificarea unei rezoluții ONRC.
Discuție Plangere ONRC.
Daca doresc ca dupa termenul legal de depunere a plangerii de 15 zile, sa fie completata o rezolutie ONRC, unde si cui ar trebui sa ma adresez?
Buna ziua,
In urma desfiintarii si lichidarii unei societati comerciale rezolutia ONRC a omis mentionarea numarului cadastral al unui teren repartizat asociatului unic.
Mi s-a motivat la ONRC ca la momentul emiterii rezolutiei OCPI nu solicita numarul cadastral, iar modificarea rezolutiei se face doar prin hotarare judecatoreasca.
La ce instanta ar trebui sa ma adresez pentru modificarea acestei rezolutii.