avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere ONRC.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere ONRC.

Daca doresc ca dupa termenul legal de depunere a plangerii de 15 zile, sa fie completata o rezolutie ONRC, unde si cui ar trebui sa ma adresez?
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
manole_g, utilizator
Cel mai recent răspuns: manole_g , utilizator 23:54, 13 Octombrie 2021
Sa fie completata o rezolutie ONRC ?
Da.
Sau de orice entitate care poate face modificarea unei rezoluții ONRC.
Completata sau modificata?
In rezoluția in cauza, asociatului unic i-a fost repartizat patrimoniul societății comerciale radiate, bunurile imobile fiind identificate doar pe baza contractelor de vânzare-cumparare fără a fi menționate numerele cadastrala și de carte funciară specificate in contracte (conf. Ordinului 700/2014). Deci, dupa mine, ar fi vorba de o completare a Rezoluției ONRC.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
manole_g, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare rezolutie onrc manole_g manole_g Buna ziua, In urma desfiintarii si lichidarii unei societati comerciale rezolutia ONRC a omis mentionarea numarului cadastral al unui teren repartizat ... (vezi toată discuția)
Radiere societate laka0483 laka0483 Daca am radiat o societate si spatiul ramas in urma radierii revine asociatilor cum ma intabulez sau ce procedura trebuie urmata? (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa înțeleg ce înseamnă dacă nu am numere ... alex.96 alex.96 Numere cadastrale Buna ziua! As dori sa înțeleg ce înseamnă dacă nu am numere cadastrale. Am doua imobile iar în ambele contracte nu apare număr ... (vezi toată discuția)