avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! As dori sa înțeleg ce înseamnă dacă nu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! As dori sa înțeleg ce înseamnă dacă nu am numere ...

Numere cadastrale
Buna ziua!
As dori sa înțeleg ce înseamnă dacă nu am numere cadastrale. Am doua imobile iar în ambele contracte nu apare număr cadastral, am număr de carte funciara si număr topografic ex(A sau %/b). Am fost la oficiul de carte funciara și la fel mi-au spus ca nu am numere cadastrale pe acele imobile. Am scos online și doua extrase de carte funciara pentru ambele imobile și pe pagina a doua spune ca acest imobil nu poate fi convertit în sistemul electronic fiindcă nu este identificat cu număr cadastral,conform legii 7/1996 art 29,lit c.
Ce e de făcut în acest caz? Are vreo importanta dacă am sau nu am numere cadastrale? Sau trebuie sa chem un topograf pentru a primii numere cadastrale.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
alex.96, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt ... ileana1962 ileana1962 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada ... (vezi toată discuția)
Numar cadastral inexistent Calina_Lungu Calina_Lungu Buna ziua! As dori sa inteleg ce inseamna daca un imobil nu apare cu numar cadastral in inregistrarile ANCPI? Incerc sa identific proprietarul unui imobil ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara nr cadastral ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. Constructorul a reusit sa schimbe destinatia demisolului pe care l-am cumparat din spatiu tehnic in apartament (locuinta). O persoana cu studii ... (vezi toată discuția)