avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Sunt proprietarul unui imobil situat in Craiova ,conform nomenclaturii stradale este situat pe strada Tulcea nr.15B.
Doresc sa ma bransez la reteau de gaze care va fi introdusa de Distrigaz Sud.
Printre documentele solicitate de Distrigaz Sud se enumara si "extras carte funciara alee".
Fac mentiunea ca in perioada 2003 in zona terenul era arabil, a fost parcelat , a fost vindut loturi, unde au fost construite case,inclusiv casa mea.
Nu detin decit un proces verbal de dezmembrare unde apare si aleea de acees.
Va rog sa ma indrumati in obtinerea acestui document solicitat de Distrigaz Sud ,respectiv "carte funciara alee" , catre ce institutie pot trimite solicitarea intrucit la OCPI iar raspunsul a fost nefavorabil.

Multumesc anticipat,
Constantinescu Ileana
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:28, 3 Martie 2022
Trebuie sa scoateti extrasul de carte funciara a drumului. Probabil pe schita pe care o aveti nu scrie numarul cadastral (identificatorul aleii) deoarece s-a alocat ulterior avizarii parcelarii terenului.
Orice topograf va poate ajuta pentru o identificare rapida.

Daca imi ziceti adresa, numarul de carte funciara a imobilului dumneavoastra, poate va pot ajuta.

Adresa:Loc.Craiova,str Tulcea,Nr.15B,Jud.Dolj,
Carte Funciara nr.217632 , nr. cadastral 217632 ( nr.CF vechi: 34078,nr.cadastral vechi: 12160/1/3 )

Multumesc,
Constantinescu Ileana
CF-ul drumului nu este convertit in sistemul electronic (are numar cadastral vechi). O sa va poate ajuta doar in topograf din orasul respectiv care are baza de date veche a numerelor cadastrale.
Va trebui convertit CF-ul de pe hartie in format electronic, si numai atunci o sa puteti scoate un extras de carte funciara.
Puteti si online pe epay.ancpi.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara nr cadastral ContSters200727 ContSters200727 Buna ziua. Constructorul a reusit sa schimbe destinatia demisolului pe care l-am cumparat din spatiu tehnic in apartament (locuinta). O persoana cu studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea situatie am cerut eliberarea unui extras ... wirst wirst Buna ziua am urmatoarea situatie am cerut eliberarea unui extras de CF pentru o suprafata de teren si am primit ca si raspuns Prezenta cerere se respinge ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara pentru informare ionut12345 ionut12345 buna ziua. un extras de carte funciare pt informare in vederea cumparari locuintei respective se poate obtine doar de proprietar ? se plateste ? ... (vezi toată discuția)