un extras CF pentru infotrmare il puteti obtine singur dar tebuie sa stiri nr.cf si nr.cadastral,altfel contra cost va spun ei aceste date contra 100 lei cred,sau vreo atentie.
taxa este 10 lei.
in cazul in care doriti sa achizitionati respectivul Cf, va sugerez sa procedati in felul urmator:
solicitati de la proprietar sa va prezinte un extras cf.normal nu ar trebui sa se opuna,atat timp cat deoreste sa il vanda si nu are nimic de ascuns.
cu acesta, va prezentati la OCPI si solicitati un Cf de informare( sa puteti remarca daca nu are notat in CF vreo ipoteca,etc). taxa este de 20 lei.
inteleg.
eu am o astfel de CF de la proprietar (defapt de la notarul dezvoltatorului imobiliar) doar ca este mai veche, iar banca imi cere una de max 10 zile.
am toate doc ap in copie, implicit si nr cf funciara si nr cadastral. sunt acolo trecute din care am vazut.
ei mi.au cerut 200 lei (sau 300 la urgenta) pt cf de informare pe ap si terenul aferent...
mi se pare cam mult + ca ma pune sa le si pl eu.
exista un formular ceva pe care sa il complectez ?
deci daca merg la Primaria Chiajna (de ai apartine satul Rosu unde este ap) as putea rezolva mai repede si mai ieftin ?
taxa se pl la ei sau la vro banca, trezorerie?
in cat timp se elibereaza ?