avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare rezolutie ONRC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare rezolutie ONRC

Buna ziua,
In urma desfiintarii si lichidarii unei societati comerciale rezolutia ONRC a omis mentionarea numarului cadastral al unui teren repartizat asociatului unic.
Mi s-a motivat la ONRC ca la momentul emiterii rezolutiei OCPI nu solicita numarul cadastral, iar modificarea rezolutiei se face doar prin hotarare judecatoreasca.
La ce instanta ar trebui sa ma adresez pentru modificarea acestei rezolutii.

Alte discuții în legătură

Plangere onrc. manole_g manole_g Daca doresc ca dupa termenul legal de depunere a plangerii de 15 zile, sa fie completata o rezolutie ONRC, unde si cui ar trebui sa ma adresez? (vezi toată discuția)
Hotarire de lichidare a societatii miliuta miliuta Buna ziua .Va rog cine imi poate da o informatie la obiect despre urmatoarea situatie ?Am avut un SRL si acesta a fost lichidata acum 5 ani .Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Certificatul constatator contine date cu caracter personal ? Adi Matei Adi Matei Oficiul Registru Comertului Ilfov REFUZA sa-mi elibereze un Certificat Constatator (in urma lichidarii voluntare si radierii firmei mele) care sa contina ... (vezi toată discuția)