avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarire de lichidare a societatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarire de lichidare a societatii

Buna ziua .Va rog cine imi poate da o informatie la obiect despre urmatoarea situatie ?Am avut un SRL si acesta a fost lichidata acum 5 ani .Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a scoate un spatiu comercial de pe societate si sa-l trec pe persoana fizica.Cum sa procedez sa obtin acea Hotarire de lichidare ,intrucit lichidarea s-a facut in urma unei legi ce s-a dat acum multi ani in urma ,prin care trebuia sa maresti capitalul social ,iar daca nu SRL autodizolva ,si eu nu am intrat in posesia niciunei hotariri.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miliuta , utilizator 11:52, 23 Februarie 2013
Mentionez ca sunt asociat unic
Ar trebui sa va adresati la Registrul Comertului din zona dvs.

Acolo exista si documentul care atesta lichidarea.
multumesc ,dar aveti idee cum se face trecerea a unui bun imobil de pe societate pe persoana fizica?
Solicitati la Registrul Comertului unde a fost inregistrata societatea emiterea unei copii dupa rezolutia de dizolvare. Intocmiti o hotarare de radiere a societatii si un raport de repartizare a activelor rezultate in urma radierii. In rezolutia pe care Registrul Comertului o va emite se va inscrie aspectul ca terenul aflat in patrimoniul societatii se transmite catre asociatul unic. Cu aceasta rezolutie mergeti la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara care are in competenta zona unde este situat terenul si solicitati transferul pe numele dumneavoastra.
multumesc pentru acest raspuns deosebit de clar , ,este vorba doar de spatiul comercial ce se afla pe un teren concesionat .Ma intereseaza acel spatiu pentru al degrava de situatia lui judica deoarece este obiectul unui partaj .Trebuie sa procedez in acelas mod?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl care nu a majorat capitalul social , fara datorii , care a fost preluata de lichidator simonaforaus simonaforaus Buna seara , O societate comerciala (SRL) cu asociat unic , fara datorii , care nu a majorat capitalul social, a fost preluata de lichidator din data de ... (vezi toată discuția)
Cum scap de aport inainte sa lichidez firma nic0l nic0l Buna ziua Am cumparat un spatiu comercial cu aport administrator iar vanzatorul societate platitoare de TVA nu mi-a eliberat factura iar societatea mea nu a ... (vezi toată discuția)
Dizolvare sau radiere srl tory74 tory74 as vrea sa inchid un srl la registrul comertului cu restante de 28000 lei cum se procedeaza sau ce acte imi trebuie mentionez ca srl ul e suspendat de un an (vezi toată discuția)