avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate ala_ala05

Activitate ala_ala05

Răspuns la discuția Cum pot cumpara terenul bunicului
va multumesc frumos pt informatii
buna ziua! bunicului meu i s-a emis in anul 1994 titlu de proprietate, mentionez ca este numai numele lui trecut pe titlu si nu este ca mostenitor, ci pur si simplu numai numele lui, in baza legii nr. 18/1991 prin care i s-a reconstituit drept de proprietate asupra terenului in suprafata de 1730 m si constituit drept de proprietate asupra terenului in suprafata de 1 ha 6730 m, terenurile fiind atat arabil extravilan, arabil intravilan, curti, constructii. bunicul la acea vreme, respectiv 1994, era casatorit cu bunica, care a decedat in anul 2000, nu am dezbatut niciodata succesiune de pe urma acesteia. acum bunicul vrea sa-mi vanda mie tot ce are si nu stim cum sa procedam in atare situatie? isi poate intabula pe numele lui si apoi sa-mi vanda mie? sau tb sa facem succesiune dupa bunica?
Răspuns la discuția admitere sng 2010
este cineva care nu a fost ink contactat de la curte?cam liniste pe forum, ori alergati dupa recomandari:D
buna!a auzit vreunul dintre voi, de-a lungul timpului sa fie probleme legate de aceasta verificare a bunei reputatii?
eu nu am fost, pana in mai e timp, daca atunci incepem, nu?:D
buna!poate ca deja s-a raspuns la intrebarile mele, dar totusi poate e cineva dragut sa-mi rasp si mie ink o data:P, in legatura cu verificarea bunei reputatii,am citit pe alt site ca presupune sa depunem ceva caracterizari, recomndari intr-un anumit termen(ceva de genul 10 zile de la afisarea listelor, dar banuiesc ca dupa afisarea listelor definitive, in cazul nostru), ce stiti:vom fi contactati in acest sens sau tb sa mergem personal sa ne interesam la tribunalul la care ne-am inscris?si a doua intrebare ar fi, credeti ca lista definitiva care va fi afisata sapt viitoare sa sufere mari modificari?cam ce candidati ar tb sa-si faca probleme?