avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate auras2705

Activitate auras2705

Răspuns la discuția Anagajare persoana handicap
Buna ziua ,

Daca o societate infiintata in anul 2011 , cu un singur angajat ,angajeaza de la 1 februarie 2013 o persoana cu dezabilitati pentru o perioada de 1 an mai beneficiaza de facilitatii conform legea 448/2006 republicata ???
Răspuns la discuția Nedepunere in termen 010
Va multumesc !
Răspuns la discuția Nedepunere in termen 010
* rezolva......din cauza supararii ...scuze !!!
Buna ziua !!! si ...La multi ani !!!

Cum pot urmatoarea problema

In data de 25.10.2012 s-a facut angajarea si trecerea in REVISAL a unei persoane. Tot atunci s-a facut si 010 pentru a se depune la adm.fin. Problema este ca administratorul societatii nu a depus declaratia in limita potrivita iar astazi cand a vrut sa o depuna i s-a spus ca-i intarziata...Stind ca termenul de depunere este de 30 de zile de la infiintare sau de la ultima modicare ce se mai poate face acum ???

Va multumesc anicipat !!!:((
Răspuns la discuția Anagajare persoana handicap
Multumesc frumos !!!! sa aveti o seara frumoasa !!! :)
Răspuns la discuția Anagajare persoana handicap
Aveti idee care sunt costurile suportate de societatea pentru fisa de aptitudinii si contractul cu medicina muncii ( cu aproximatie )
Societatea are un singur angajat iar administratorul doreste anagajarea acestei persoane pentru a o ajuta , aceasta mai avand nevoie de 1 an in campul muncii pentru a iesii la pensie.
Pentru angajarea unei persoane cu handicap la o societate comerciala ce acte sunt necesare ? Sunt in posesia doar unui certificat de incadrare in grad de handicap emis de comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap (grad handicap accentuat , cod handicap 7 )Trebuie cumva ca persoana respectiva sa mearga la comisia de evaluare pentru a i se stabilii programul de lucru si functia de incadrare ? Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema ? Va multumesc anticipat .

ps- societatea nu are contract cu centru de medicina muncii
Răspuns la discuția CIM.asociat.unic
Va.multumesc.inca.odata.si.va.doresc.o.dupa.amiaza.linistita
Răspuns la discuția CIM.asociat.unic
Asociatul.nu.are.studii.superioare.in.acest.caz.se.poate.face.angajarea.in.functia.de.administrator?In.cazul.acesta.cum.se.procedeaza.cu.semnarea.CIM?

Va.multumesc.frumos.pentru.raspunsul.promt.