avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CIM.asociat.unic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CIM.asociat.unic

Buna.ziua.

Deoarece.am.citit.in.mai.multe.forumuri.si.mai.rau.m-am.zapacit.decat.lamurit,va.rog.respectuos.sa-mi.spuneti.daca.un.asociat.unic.se.poate.angaja.la.propriul.SRL.
Cel mai recent răspuns: auras2705 , utilizator 16:31, 12 Iulie 2012
da, se poate angaja.
Asociatul.nu.are.studii.superioare.in.acest.caz.se.poate.face.angajarea.in.functia.de.administrator?In.cazul.acesta.cum.se.procedeaza.cu.semnarea.CIM?

Va.multumesc.frumos.pentru.raspunsul.promt.

In codul C.O.R. valabil in 2012, functia de administrator soc.com.se gaseste la codul 214945 iar nivelul de instruire pt.acest cod este 4 (studii superioare).
In ceea ce priveste semnatura, asociatul unic semneaza si in calitate de angajat si in calitate de angajator.
Succes.
Va.multumesc.inca.odata.si.va.doresc.o.dupa.amiaza.linistita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim administrator v_florina v_florina Asociatul unic au unui SRL (este vorba de un SRL-D, probabil nu are relevanta), fiind in acelasi timp si administrator, poate fi angajat cu CIM in ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru angajare manager ninetaradu ninetaradu Buna ziua. Pentru angajare pe postul de manager intr-o firma, ce studii sunt necesare sa aiba candidatul? Multumesc.. (vezi toată discuția)
Asociatul unic care este si administratorul srl se poate angaja cu contract de munca la aceasta societate? monique monique Buna ziua, Va rog foarte mult lamuriti-ma si pe mine cu problema aceasta : Sunt asociat unic si administratorul unui SRL. Se poate ca sa ma angajez cu carte ... (vezi toată discuția)