avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM administrator

Asociatul unic au unui SRL (este vorba de un SRL-D, probabil nu are relevanta), fiind in acelasi timp si administrator, poate fi angajat cu CIM in societate?
Daca da, care este codul COR?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 07:41, 13 August 2012
Dvs. aveti dubla calitate, asociat unic si salariat.
Administrator societate comerciala, 214945, C.O.R.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pt administrator?? OANA GORAN OANA GORAN am auzit ca iar au intervenit modificari la legea 31. daca are cineva nr de monitor sau nr actului modificator, va rog sa ma luminati si pe mine. mai mult, ... (vezi toată discuția)
Administrator financiar (patrimoniu) cor 263111 turcalexandra turcalexandra Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca acest cod COR (Administrator financiar (patrimoniu) COR 263111) se preteaza pentru o persoana care este administratorul ... (vezi toată discuția)
Sunt unic asociat si administrator la un srl, pot sa imi fac carnet de munca? MusatMarian MusatMarian Sant unic asociat si administrator la un srl pot sa imi fac carte de munca ? (vezi toată discuția)