avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate alekusta

Activitate alekusta

Buna seara, am depus la primarie pt un CU pt extindere constructie existenta, pe orizontala si verticala. In CU mi au specificat (conditionat de elaborare si aprobare PUZ) . Este posibil acest lucru in cazul in care constructia edte deja de aprox 8 ani, in dreapta casei sunt alte case construite, deci e teren intravilan si in stanga la fel. Este posibil s fie o eroare? Mulțumesc frumos pentru raspuns
Răspuns la discuția Penalizari la intretinere
Da, am fost debransata in mod legal, cu toate actele necesare . Si mai precizez faptul k minim 4 luni din 12 suntem plecati din tara....deci am fost scosi de la asociatie..in teorie...cu acea cerere care trebuia semnata si de alti vecini.
Răspuns la discuția Penalizari la intretinere
DA, buna seara, am platit restantele sunt de aprox 1 an, dar eu am centrala termica, deci suma nu stiu cum a ajuns sa fie in jur de 2000 lei iar restantentele 2000 si ceva. Acum am achitat restantele si administratorul sustine sus si tare ca eu trebuie sa platesc si penalizarile dar nu imi furnizeaza nici o formula de calcul. In ian 2009 eram cu plata la zi.
Buna ziua, as dori sa stiu, daca stie cineva, cum e posibil ca penalitatile la intretinere sa fie mai mari decat restantele. Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa actionez pentru ca eu sincer nu inteleg formula de calcul al acestor penalitati. Va multumesc anticipat.