avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat urbanism cu Puz?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat urbanism cu Puz?

Buna seara, am depus la primarie pt un CU pt extindere constructie existenta, pe orizontala si verticala. In CU mi au specificat (conditionat de elaborare si aprobare PUZ) . Este posibil acest lucru in cazul in care constructia edte deja de aprox 8 ani, in dreapta casei sunt alte case construite, deci e teren intravilan si in stanga la fel. Este posibil s fie o eroare? Mulțumesc frumos pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:26, 2 August 2018
Important este ca V au aprobat chiar dacă conditionat. Probabil ca au dorit sa se acopere si ei in situația in care PUZ ul va fi aprobat. Problema este ca, orice act administrativ, inclusiv PUZ ul este dat pentru viitor nu pentru trecut. Asa ca el cand se va face si aproba trebuie sa țină cont de realitatea din teren. Altfel poate fi contestat de oricine are interes. Inclusiv de Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan la drumul principal BogdanL10 BogdanL10 Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren extravilan intr-o comuna si as dori sa stiu daca exsta o varianta mai ieftina pentru trecerea lui in intravilan, ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan in intravilan dmy_cornell dmy_cornell Buna ziua, bunicul meu a avut un teren arabil de 194 mp, in \\" CONVENTIE de folosire a terenurilor cu destinatie pentru gradini\\" timp de 20 de ani dupa ... (vezi toată discuția)