avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate alinutza211277SA

Activitate alinutza211277SA

Buna ziua!
In anul 2014, luna octombrie "m-am trezit" cu poprire pe cont infiintata de un executor judecatoresc, in baza unei hotarari judecatoresti definitive (despre care n-am avut cunostinta pana in momentul infiintarii popririi), prin care se acorda acestuia drept de executare asupra veniturilor mele, deoarece cu vreo 8 ani in urma am avut calitatea de girant-debitor intr-un contract de credit, pe care persoana pe care o girasem nu s-a deranjat sa-l plateasca.
Intrebarea mea este, in conditiile in care nu exista, de la infiintarea popririi, niciun alt act de recunostare din partea mea si nicio plata efectuata catre executor (nici macar prin instituirea popririi), care este termenul de prescriptie al hotararii judecatoresti in baza careia am fost executata silit.
Suma de plata este foarte mare si as vrea sa stiu daca debitorul nu plateste, cand pot scapa de obligatiile de plata.
Multumesc !
Răspuns la discuția import bijuterii SUA
Buna! Importul bijuteriilor se declara in vama si este obligatoriu sa fii autorizat pentru cele doua coduri CAEN, plus autorizarea ANPC fara de care nu poti comercializa in legalitate bijuteriile. Pentru procedura vamala a marfurilor, contacteaza Directia Vamala locala. Ar fi bine sa o faci in scris, pentru ca altfel nu recunoaste nimeni indicatiile date. Succes!