avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general import bijuterii SUA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

import bijuterii SUA

Buna ziua. Doresc sa import din SUA bijuterii din argint pe care sa le vand in sistem de vanzari directe. Stiu ca bijuteriile au regim special. Unde trebuie sa inregistrez importul bijuteriilor? Este necesar sa am ambele coduri caen de import bijuterii si de comercializare? Care este procedura referitoare la vama marfurilor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: alinutza211277SA , utilizator 20:38, 11 Martie 2010
Buna! Importul bijuteriilor se declara in vama si este obligatoriu sa fii autorizat pentru cele doua coduri CAEN, plus autorizarea ANPC fara de care nu poti comercializa in legalitate bijuteriile. Pentru procedura vamala a marfurilor, contacteaza Directia Vamala locala. Ar fi bine sa o faci in scris, pentru ca altfel nu recunoaste nimeni indicatiile date. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)
Import materiale pe pf, pentru activitatea srl sierra sierra Este legal si posibil sa import materiale pentru activitatea firmei mele (sarma si tabla din argint pentru fabricarea de bijuterii), prin comanda online din ... (vezi toată discuția)
Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)