avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Import materiale pe PF, pentru activitatea SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Import materiale pe PF, pentru activitatea SRL

Este legal si posibil sa import materiale pentru activitatea firmei mele (sarma si tabla din argint pentru fabricarea de bijuterii), prin comanda online din SUA, dar ca persoana fizica, si, cumva, sa trec in contabilitate ca firma a luat materialele gratuit de la asociat?
Ma gandesc sa simplific procedurile si sa scap de bataile de cap la vama (comisionarul vamal, 15 acte, EORI etc).
Nu ma pricep. De asta intreb.

Alte discuții în legătură

Import materiale srl/comisionar vamal/eori/vamuire sierra sierra Vreau sa fac comanda din SUA de materiale pentru bijuterie, de data asta pe firma, si nu stiu cum sa procedez ca sa fac singura toate hartiile, ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica colet primit din afara ue danescucatalinconstantin danescucatalinconstantin Am primit un colet din China si am mers la OP 7 Vama din Pitesti, unde vamesul de acolo m-a trimis la Vama Pitesti pentru a face o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)