Buna ,vreau sa stiu daca se poate acuza in proces pe tatal minorei de:inapoierea copilului de la persoane care il detin fara drept?si daca imi explicati cuvantul"actiune" folosit in proces? va multumesc ...o zi buna
Eu acuma am cautat un avocat dar suma care a cerut de doua mii de euro plus o miei pt castigarea procesului este o suma prea mare cred .Dumneavoastra ce spuneti ?De faptul ca sa fie incredintata minora lui nu imi trece prin cap pt ca el toti anii acestia a vrut doar sa sufar si acuma pt el e doar o chestiune in jurul baniilor nu adevaratul interes pt.minora .
Buna ma numesc MIhaela vreau sa va spun putin din poveste mea ....am avut o relatie acum cativa ani de comcubinaj din care sa nascut o fetita .Eu am plecat din casa in care traiam cu familia lui din cauza ca ma batea intr-un hal care nu doresc nimanui...parinti lui cand eu am vrut sa iau si fetita cu mine mi-au interzis au luat-o in brate si au spus ca fata nu pleaca de aici in schimb tu poti pleca....de atunci eu nu am mai putut sa iau fata ,m-au lasat sa o vad pana cand ea facea aproape 3 ani dupa aceea mi-au mai interzis sa o vad ,fata in ziua de astazi are 7 ani si eu nu stiu unde este pt ca ei s-au mutat de la ultima adresa si eu nu am mai stiut nimic.Acuma eu ma aflu in alta tara din care eu mi-am facut o familie mai am o fetita si acuma 2 saptamani am aflat de la ai mei ca a venit pe numele meu o citatie in care el cere pensie alimentara si custodia minorei .Asi dori daca se poate sa imi dati niste sfaturi ce se poate face sau cum sa procedez ...Va multumesc:(:(:(:((:((