avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familie

Buna ,vreau sa stiu daca se poate acuza in proces pe tatal minorei de:inapoierea copilului de la persoane care il detin fara drept?si daca imi explicati cuvantul"actiune" folosit in proces? va multumesc ...o zi buna
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:24, 13 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
1-Reveniti cu prezentarea concisa a contextului,cine detine fara drept minora?
2-Actiunea ,reprezinta cererea formulata de catre reclamant,prin care investeste instanta de judecata cu autoritatea solutionarii aspectelor /pretentiilor sale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinarea este obligatorie? crisdario crisdario La procesul care il am pe fond in citatie se cere a se depune intampinarea inainte cu cinci zile de data primei infatisari.La cele cerute de reclamanta nu am ... (vezi toată discuția)
Custodie minor rezultat din concubinaj Hldegarde Hldegarde Buna ziua,am o situatie un pic delicata .Am avut o relatie de concubinaj de 3 ani din aceasta rezultand o fetita in varsta de 8 luni in prezent .Tatal sau ne-a ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)