Sunt divortata din 13 aprilie 2009 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Partajul nu a fost facut inca.Nu avem copii si asi dorii sa aflu urmatorul lucru : eu locuiesc impreuna cu ambii parintii si am cumparat de la ei casa cu uzufruct viager ( in acel moment eram casatorita ) dar parintii a facut vanzarea casei doar mie. Fostul sot doreste sa se intoarca si sa locuiasca la aceasta adresa .Intrebarea este urmatoarea : el are acest drept si daca da, ce asi putea face in acest sens
Sunt divortata din 13 aprilie 2009 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Partajul nu a fost facut inca.Nu avem copii si asi dorii sa aflu urmatorul lucru : eu locuiesc impreuna cu ambii parintii si am cumparat de la ei casa cu uzufruct viager ( in acel moment eram casatorita ) dar parintii a facut vanzarea casei doar mie. Fostul sot doreste sa se intoarca si sa locuiasca la aceasta adresa .Intrebarea este urmatoarea : el are acest drept si daca da, ce asi putea face in acest sens .