avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate Iulian Cristian Ionescu

Activitate Iulian Cristian Ionescu

Sunt divortata din 13 aprilie 2009 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Partajul nu a fost facut inca.Nu avem copii si asi dorii sa aflu urmatorul lucru : eu locuiesc impreuna cu ambii parintii si am cumparat de la ei casa cu uzufruct viager ( in acel moment eram casatorita ) dar parintii a facut vanzarea casei doar mie. Fostul sot doreste sa se intoarca si sa locuiasca la aceasta adresa .Intrebarea este urmatoarea : el are acest drept si daca da, ce asi putea face in acest sens
Sunt divortata din 13 aprilie 2009 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Partajul nu a fost facut inca.Nu avem copii si asi dorii sa aflu urmatorul lucru : eu locuiesc impreuna cu ambii parintii si am cumparat de la ei casa cu uzufruct viager ( in acel moment eram casatorita ) dar parintii a facut vanzarea casei doar mie. Fostul sot doreste sa se intoarca si sa locuiasca la aceasta adresa .Intrebarea este urmatoarea : el are acest drept si daca da, ce asi putea face in acest sens .