avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate Spleshmen

Activitate Spleshmen

Nu a scris nimic la justificarea platii, doar incarcare cont.
"Clientul" nu are nici o dovada legala despre aceasta, doar discutii pe chat a caror autenticitate nu poate fi dovedita.
Am nevoie de sfaturi in legatura cu o problema.

Am vorbit cu o persoana sa ii realizez un website ( la negru desigur, mica intelege ) pentru o anumita suma de bani. Am primit un avans (tranzactie online), am realizat o anumite parte din website urmand sa primesc cealalta suma pentru finalizarea proiectului, dar clientul a hotarat sa numai imi dea cealalta suma decat atunci cand proiectul va fi complet 100%. Singurele discutii purtate sunt la telefon si prin chat, nimic oficial.
Clientul spune ca va face o plangere la politie pentru ca nu am finalizat proiectul, dar intelegerea a fost ca dupa cea de-a doua tranzactie voi continua finalizarea proiectului.
Care sunt sansele sa am probleme cu aceasta plangere ?

Singurele dovezi ca sa zic asa sunt doar discutii prin chat / telefon.
Multumesc de sfaturi.
Răspuns la discuția vecini nesimtiti
Posibil sa nu fi inteles si eu chiar corect intentiile dumneavoastra de a ma ajuta.
Cea cu izolarea fonica stiu pe cineva din bloc care si-a izolat apartamentul dar a zis ca foarte putin conteaza ca de abia simte diferenta.Sper sa nu se ajunga sa folosesc metode neortodoxe de a-mi rezolva problema aceasta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
AVLIL nu am nevoie de cineva care sa ii ia apararea celui care imi face mie probleme,daca nu ma poti ajuta cu alte sugestii nu vad rostul sa mai postezi aici.
inainte statea un mos ce a murit.am zis ca problema e de peste 1 an deci si daca sunt 3 ani este corect cum am scris, desi nu vad unde am precizat ca sunt 3.
sa faca efort sa nu ma deranjeze pe mine vecinul ce sta sub ei, de asta.
numai compara tu situatia mea cu a ta de acu n ani pentru ca nu stii cat de derajanta e a mea.
eu am postat aici ca sa primesc sfaturi ce m-ar putea ajuta pe mine sa rezolv problema asta,nu ca sa citesc "amintiri din copilarie".
Daca tu nu vezi problema nu inseamna ca nu exista.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mariana Apostol a scris:

Domnul a scris foarte clar .In urmă cu ...ani ,s-au mutat .De atunci problemele.

exact,problema asta nu e de o saptamana sau 2 saptamani sau chiar o luna.e de peste un an sigur.cand inca invata sa mearga parintii ei au pus-o intr-un carucior ce o tinea suspendata cu ajutorul unor corzi ceva de acest gen si ei au linoleu pe jos ,cand mergea cu chestia aia prin apartament era jale .atunci am fost prima oara sa le zic ca e foarte derajant si sa puna un covor sau sa puna cauciuc pe rotile caruciorului .stiti ce au spus? citez "Nu vreau". Exact asa mi-a spus mama copilului cand i-am sugerat asta.
AVLIL a scris:

Dar, sincer, daca si cand mergeti dv. se aude... inseamna ca nu e chiar vina oamenilor,

daca si eu merg mai tare in casa,adica un pas mai rapid,o alergare mai usoara ceva de genul acesta ,atunci simt si eu.daca merg normal nu se aude nimic.
am uitat sa precizez ca imediat dupa ce am coborat de la ei in ziua cand am fost sa ii rog sa isi stapaneasca copilul unul dintre parinti tind sa cred ca tatal a sarit intentionat atat de tare ca a iesit praf din tavanul meu si vitrina din camera vibra.
daca apelez la politia de proximitate si cumva se intampla cand sosesc ei sa nu se auda zgomote ce sa fac?ii rog sa stea pana se aude ceva sau?multumesc.
Acum cativa ani (acum 2-3 ani cred) s-au mutat deasupra mea in bloc un cuplu si au facut un copil (varsta lui este de 3-4 ani in prezent).copilul a crescut se joaca foarte mult in casa si tind sa cred ca foloseste tavanul meu (podeaua lui) pe post de trambulina.In fiecare zi e dezastru, sare intruna ba chiar cred ca si parintii lui sar cu el pentru ca zgomotele produse sunt absolut incredibile si nu au cum sa fie facute de doar un copil asa mai mic ca el,chiar si daca dau muzica foarte tare sau imi pun castile la urechi tot aud cum sare si se simte.eu cand merg putin mai repede sau mai tare la mine in apartament simt imediat cum se aude si sunt absolut convins ca si parintii copilului aud zgomotele produse atunci cand sare pe podea sau ce naiba face pe podeaua aia, dar se pare ca nu au bunul simt sa il stapaneasca sau sa se controleze putin.
uneori zgomotele sunt auzite chiar si de vecinul ce sta sub mine.Am fost sa vorbesc politicos cu ei si sa le spun situatia dar mi-au raspuns cu un ton violent si cu amenintari ca imi fac reclamatie la politie pentru ca am fost si am batut la ei la usa ca sa le spun problema mea.
Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii,orice pentru ca numai suport.Multumesc