Acum cativa ani (acum 2-3 ani cred) s-au mutat deasupra mea in bloc un cuplu si au facut un copil (varsta lui este de 3-4 ani in prezent).copilul a crescut se joaca foarte mult in casa si tind sa cred ca foloseste tavanul meu (podeaua lui) pe post de trambulina.In fiecare zi e dezastru, sare intruna ba chiar cred ca si parintii lui sar cu el pentru ca zgomotele produse sunt absolut incredibile si nu au cum sa fie facute de doar un copil asa mai mic ca el,chiar si daca dau muzica foarte tare sau imi pun castile la urechi tot aud cum sare si se simte.eu cand merg putin mai repede sau mai tare la mine in apartament simt imediat cum se aude si sunt absolut convins ca si parintii copilului aud zgomotele produse atunci cand sare pe podea sau ce naiba face pe podeaua aia, dar se pare ca nu au bunul simt sa il stapaneasca sau sa se controleze putin.
uneori zgomotele sunt auzite chiar si de vecinul ce sta sub mine.Am fost sa vorbesc politicos cu ei si sa le spun situatia dar mi-au raspuns cu un ton violent si cu amenintari ca imi fac reclamatie la politie pentru ca am fost si am batut la ei la usa ca sa le spun problema mea.
Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii,orice pentru ca numai suport.Multumesc
reclamati-l dvs la politia de proximitate.. sa vina la dvs in casa sa auda cu urechile lor si dupa aia sa se duca sa-i amendeze.. si tot asa, sa primeasca amenda pana se vor invata minte
am uitat sa precizez ca imediat dupa ce am coborat de la ei in ziua cand am fost sa ii rog sa isi stapaneasca copilul unul dintre parinti tind sa cred ca tatal a sarit intentionat atat de tare ca a iesit praf din tavanul meu si vitrina din camera vibra.
daca apelez la politia de proximitate si cumva se intampla cand sosesc ei sa nu se auda zgomote ce sa fac?ii rog sa stea pana se aude ceva sau?multumesc.
Cand se mai aud zgomote foarte mari de la apartamentul de deasupra dv., chemati unul, doi vecini care va pot fi martori in plangerea dv. la politie.
Impreuna cu unul dintre vecinii care au auzit aceste zgomote la dv. in apartament provenind de la vecinii "nesimtiti", veti merge la usa acestora si ii veti ruga sa inceteze cu zgomotele care va impiedica sa va odihniti etc., in caz contrar le veti face plangere.
Depuneti plangerea la politie impotriva vecinilor "nesimtiti" propunand a fi audiati ca martori, vecinii care pot confirma ca aceste zgomote se produc in mod frecvent si nu ocazional, ca ati incercat pe cale amiabila sa rezolvati problema dar, pentru ca nu ati gasit intelegere la vecinii "nesimtiti", ati apelat la forta publica.
Succes! ;)
Mariana Apostol
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Vă ințeleg starea prin care treceți.Deasupra mea locuiesc acelaș fel de oameni.
Poliția a făcut”potecă”.Se potolesc pentru o săptămană și incep din nou.
Faceți inregistrări cu zgomotele ce se aud .Nu este o scuză că au copil.
Propun această temă ”vecini necivilizati” să fie discutată pe forum ,să se
facă propuneri să putem face amendament la legea 61/91.