avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate am7

Activitate am7

Mama mea a decedat în 2008, tatăl meu în 1997. Suntem doi frați, n-am făcut succesiune . În 2008 am luat certificatul de deces al mamei și m- am dus la o notarita peste drum . Dar asta era cea care făcuse contract de vanzare- cumparare între mama și fratele meu . Asta mi-a spus fratele, ca eu nu mai am nici un drept asupra casei părintești și a terenului de 900 mp , în Sacele judet Brașov. Eu sunt născut în casa aia ! Ce drepturi am , cât costa un asemenea proces privind dreptul meu !
Sunt pensionar de 2 ani de zile. Băiatul meu primește 50% din pensia mea în cazul în care eu n-o sa mai fiu ? Băiatul meu are 42 de ani ,e persoana cu handicap accentuat, are întârziere mintala , handicap din naștere nerevizuibil.
Am datorii la mai multe banci si imi opreste din salariu 5o%;altceva nu am in afara de salariu;n-am locuinta,n-am alte bunuri si nici sotia care e trecuta la girant n-are nimic. O functionara de la banca m-a amenintat ca imi ia tot salariul ca sa recupereze datoria ! Intrebarea mea e :
E posibil,e legal sa faca asta,poate sa ma lase muritor de foame ??