avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate nica pagu

Activitate nica pagu

Buna ziua….va rog sa m-a ajutati cu eventuale sfaturi legate de radierea unui autoturism…..in anul 2001 am vandut un autoturism Dacia 1300 unei persoane fizice ,fara acte de vânzare cumpărare notariale urmând sa parasesc Romania..in tot acest timp am achitat impozitul anual aferent autoturismului pe care l-am instrainat..mentionez ca nu mai detin nici un fel de acte sau dovada de mana și as dori sa încep procedura de radiere ptr a nu mai plăti impozit pe un bun pe cae nu îl mai detin demult…am contactat Taxe și Impozite ,și in urma cererii mele am primit On line un atestat fiscal …am contactat si Politia Rutiera care spune ca nu poate face nimic …Ce se poate face legal in continuare? Mentionez ca nu locuiesc in Romania si as dori ,in cazul care se poate, sa rezolv On line…Multumesc anticipat si va doresc o zi buna in continuare..
Răspuns la discuția recuperare plata telefon
ma scuza-ti dar sunt nou pe forum si este posibil sa fac greseli:cum se poate face plata datoriei daca eu locuiesc in strainatate si nu pot contacta firma respectiva decit la vara cind vin in concediu?Si ce dovada as avea apropo de plata respectiva? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția recuperare plata telefon
am inteles ca dupa trei ani se prescrie?
buna seara.As dori sa va descriu situatia mea: in anul 2001 am facut unui minor un abonament la conex pe numele meu si pe urma am plecat din tara.Acum dupa aproape 9ani sunt somat si sacait de o anumita firma ca as avea de plata o suma de bani plus penalizari ptr ca individul caruia i-am facut binele nu a platit.Este ceva de facut sau trebuie sa achit suma ptr a nu avea neplaceri mai departe?Va multumesc ptr amabilitate