avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare plata telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare plata telefon

buna seara.As dori sa va descriu situatia mea: in anul 2001 am facut unui minor un abonament la conex pe numele meu si pe urma am plecat din tara.Acum dupa aproape 9ani sunt somat si sacait de o anumita firma ca as avea de plata o suma de bani plus penalizari ptr ca individul caruia i-am facut binele nu a platit.Este ceva de facut sau trebuie sa achit suma ptr a nu avea neplaceri mai departe?Va multumesc ptr amabilitate
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2010
nica pagu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nica pagu , utilizator 17:40, 13 Martie 2010
Intru-cat contractul este pe numele dvs.nu aveti alta solutie decat achitarea facturilor sau ,determinarea,fostului pusti acuma major sa isi achite datoria.
Pentru indepartarea oricaror neplaceri ,datorita aspectului ca figurati ca titular abonament,achitati integral suma
Ulterior ,daca detineti probe temeinice si daca apreciati necesar,puteti formula actiune in pretentii impotriva beneficiarului real al abonamentului.
am inteles ca dupa trei ani se prescrie?
ma scuza-ti dar sunt nou pe forum si este posibil sa fac greseli:cum se poate face plata datoriei daca eu locuiesc in strainatate si nu pot contacta firma respectiva decit la vara cind vin in concediu?Si ce dovada as avea apropo de plata respectiva? Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote miha_danna miha_danna Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit orange sterea sterea În luna martie am primit o înștiințare de la firma top Factoring ca as avea de achitat suma de 422.78 ron ptr un abonament Orange, suma de care eu nu ... (vezi toată discuția)