Buna ziua am urmatoarea situatie: in per 2010 - 2011 un prieten a lucrat la o firma, in momentul in care si-a dat demisia patronul nu a fost de acord si a inceput sa il injure de famile, acest lucru fiind pentru a 2 oara cand se intampla. Atunci si prietenul meu la injurat la nervi si momentan nu sunt in relatii foarte bune.Prietenul meu acum s-a angajat la o alta societate unde trebuie sa dea referinte pentru o perioada de 5 ani si voiam sa va intreb, avand in vedere modul in care s-a incheiat colaborarea intre ei, daca firma la care lucreaza il suna sa ii confirme perioada in care a lucrat(perioada care este trecuta si pe adeverinta de vechime) fostul angajatorl este obligat sa ii confirme sau poate refuza?
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
buna ziua am si eu o problema....vroiam sa va intreb se poate face plangere penala doar pe baza unor probe video?Dak s-a inceput urmarirea penala...la o sectie de politie...asta inseamna ca e deja in stadiu de judecata...adik se incepe proces?
astp rasp vostru...sper ca m`am facut inteles...ideea e ca sunt cam stresat...deoarece e pt prima oara cand am probleme cu politia:((