avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Dragoi Simona

Activitate Dragoi Simona

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!!!
Buna ziua,

Mama mea este nascuta in anul 1963 luna 12,si lucreaza din luna 03 anul 1980,nu are intreruperi pe cartea de munca ,nu are facultate,cand poate iesi cel mai devreme la pensie(indifferent ca e vorba despre anticipat sau anticipat partial)?

Va multumesc
Da,s-a depus la dosar la AJOFM o copie a C.I.M(pe 18 dimineata) si s-a retras carnetul de somaj.
Contractul a fost semnat pe data de 16.04 cu plecarea in Belgia pe data de 19.04 si inceperea lucrului din data de 22.04 pe perioada nedeterminata,iar pe data de 18(seara) au fost anuntati ca nu se mai pleaca,iar contractul de munca va fi inchis.
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o parere despre ce am putea face:

Sotul meu a lucrat cu carte de munca(ultimul loc de munca a fost in strainatate,dar cu contract din romania),in momentul in care nu au mai avut de lucru (ne fiind un contract de munca pe perioada nedeterminata)i-au spus ca nu ma au nevoie de forta de munca deci in consecinta era liber de contract pentru a nu avea intrerupere si-a depus actele de somaj si a beneficiat de somaj aproximativ o luna si jumate cand aceias firma la care a lucrat in strainatate i-au propus un nou contract de munca pe perioada nedeterminata,problema a fost ca inainte de plecare cu o zi au fost anuntati ca s-a anulat contractul si ca nu mai pleaca,ce poate face in acest caz?? Mai poate beneficia de somaj??

Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția Ce drepturi are ca tata?
Multumesc din suflet!
Asta era marea mea nelamurire,pentru ca in sentinta nu erau specificate vizite,absolut nimic doar ca minorul imi este incredintat si ca el este obligat la plata pensiei alimentare!Va multumesc din suflet!
Nu sunt omul care sa nu-l lase sa-l vada...dare este deja mai bine de un an jumate de cand nu l-a vazut....nu se implica...nici un telefon...cum reactioneaza copilul???eu inteb legal ce drepturi are.Multumec!
Fostul meu sot,nu s-a prezentat la nici una din infatisarile de la divort,iar instanta mi-a dat castig de cauza mie si mi-a incredintat mie minorul,nu s-au stabilit vizite...imi puteti spune ce drepturi are??Copilul are acum 3 ani si el nu a mai fost in vizita de mai bine de una an jumate,plateste pensia alimentara stabilita de instanta la acel moment.Ma puteti invata ce sa fac daca vine sa ia copilul la plimbare sau ceva de genul acesta pentru ca sincer eu personal nu am incredere in el!
Va multumesc!
in acel moment mi s-a stabilit din minimul pe economie pentru ca el nu s-a prezentat la nici una din infatisarile avute la divort,acum dupa aproape 2 ani, a mai facut un copil si am aflat ca lucreaza si are salariul destul de mare undeva cam la 1600ron...si ar fi pacat ca si copilul meu sa nu beneficieze de mai mult avand invedere ca nici nu-l viziteaza!