avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare din somaj,apoi anularea contractului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare din somaj,apoi anularea contractului de munca,ce pot face?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o parere despre ce am putea face:

Sotul meu a lucrat cu carte de munca(ultimul loc de munca a fost in strainatate,dar cu contract din romania),in momentul in care nu au mai avut de lucru (ne fiind un contract de munca pe perioada nedeterminata)i-au spus ca nu ma au nevoie de forta de munca deci in consecinta era liber de contract pentru a nu avea intrerupere si-a depus actele de somaj si a beneficiat de somaj aproximativ o luna si jumate cand aceias firma la care a lucrat in strainatate i-au propus un nou contract de munca pe perioada nedeterminata,problema a fost ca inainte de plecare cu o zi au fost anuntati ca s-a anulat contractul si ca nu mai pleaca,ce poate face in acest caz?? Mai poate beneficia de somaj??

Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 23 Aprilie 2013
Cum s-a anulat c.i.m. ? .. a fost transmis in Revisal?
Contractul a fost semnat pe data de 16.04 cu plecarea in Belgia pe data de 19.04 si inceperea lucrului din data de 22.04 pe perioada nedeterminata,iar pe data de 18(seara) au fost anuntati ca nu se mai pleaca,iar contractul de munca va fi inchis.
Am inteles asta ... c.i.m. a fost transmis in REVISAL ? ... s-a anuntat AJOFM-ul ca ati incheiat un c.i.m.?
Da,s-a depus la dosar la AJOFM o copie a C.I.M(pe 18 dimineata) si s-a retras carnetul de somaj.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
Dragoi Simona, utilizator
In acest caz, trebuie sa va deplasati urgent la AJOFM si sa le spuneti problema .. in caz contrar, cred ca se inceteaza plata indemnizatiei de somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj consecutiv @CostinC @CostinC In ultimele 24 luni am lucrate 18 luni. Pe data de 24.01.2018 am intrat in somaj indemnizat pana pe data de 09.05.2018, cand am reusit sa ma angajez. Pe ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa beneficiez de somaj!!! danauzu danauzu In noiembrie 2012 farmacia la care am lucrat s-a inchis, iar eu insarcinata in luna a 8 a am intrat in concediu prenatal de la somaj, apoi a urmat si concediul ... (vezi toată discuția)