avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj consecutiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj consecutiv

In ultimele 24 luni am lucrate 18 luni. Pe data de 24.01.2018 am intrat in somaj indemnizat pana pe data de 09.05.2018, cand am reusit sa ma angajez. Pe 24.09.2018 postul s-a desfiintat, astfel prezentandu-ma din nou la AJOFM pentru ajutor de somaj, dar mi s-a spus ca trebuie sa am lucrate 12 luni incepand cu data de 09.05 si ca cele 18 luni de stagiu de cotizare nu mai conteaza cu toate ca am beneficiat doar de 3 luni de ajutorul de somaj din cele 12 cuvenite in mod normal. Ce solutii am in acest caz? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: @CostinC , utilizator 05:35, 5 Octombrie 2018
Durata c.i.m. a fost pe determinata (daca da, pe ce perioada) sau pe nedeterminata ?
Nedeterminata...
In acest caz, cei de la AJOFM au dreptate.... va trebuie un nou stagiu minim de cotizare de 12 luni.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare somaj dupa angajare cu cim perioada nedeterminata si incetare in perioada de proba DoraVasile DoraVasile Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face si daca se mai poate face ceva in situatia mea, care se prezinta astfel: Am beneficiat de somaj o ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj peugen68 peugen68 Buna ziua, am o mare problema. Fiind in somaj de mai putin o luna mi-am gasit un loc de munca. Culmea am si fost angajat in cateva minute si trimis la munca. ... (vezi toată discuția)
Somaj -demisie -somaj ? margelatu margelatu M-am angajat pe 7 -02-2013 Am semnat demisia pe 8 -02- 2013. contract pe durata nedeterminata mentionez ca acum sunt in somaj .cauza demisiei ; sa lucrezi ... (vezi toată discuția)