Buna seara,
Tatal meu a decedat,decurand! Nu am stiut de existenta acestui contract.,contractul este semnat numai de tatal meu,mama traieste, insa nu are s4emnatura pe contract.pretul terenului primit de tatal meu este mult sub pretul pietei cc 2700 ron/h .A fost pacalit?!!
Buna seara,va rog sa ma sfatiti ce pot face in urmatorul caz:
Tatal meu in varsta de 92 de ani,nu cunosc in ce imprejurare,a facut o promisiune de vanzare cumparare a unor loturri de teren.,anul trecut.El avea si suferea si de o usoara debilitate erau zile cand pleca singur pe camp,cadea chiar a fost si internat in spital dupa o cazatura llovinduse puternic la cap.Intrebarea mea este :poate fi contestata promisiunea de vanzare tinand cont de starea de sanatate in care se gasea la momentul respectiv tatal meu ?
Multumesc! Oseara buna in continuare~!#-o#-o#-o
Am declarat la registru comertului activitatea de curierat acum 4luni .Ce acte imi mai trebuiesc sa pot functiona si de unde le pot obtine?Pentru activitatea de taximetrie prevazuta la acest cod trebuiesc alte autorizatii, licente ,etc.?Detin o autoutilitara furgon vw crafter si un autoturism vw polo!
Va multumesc!
Exista ordonanta data de guvern referitor la asocitile de proietari care reglementeaza ca salariul administratorului se retine locatarilor in functie de suprafata locuibila lei/m2 locuinta??SI, daca da, ce logica desteapta a stat la baza elaborarii acesteia/??