avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Alte activitati de curierat(altele decit cele de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Alte activitati de curierat(altele decit cele de posta...)

Am declarat la registru comertului activitatea de curierat acum 4luni .Ce acte imi mai trebuiesc sa pot functiona si de unde le pot obtine?Pentru activitatea de taximetrie prevazuta la acest cod trebuiesc alte autorizatii, licente ,etc.?Detin o autoutilitara furgon vw crafter si un autoturism vw polo!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 22:01, 15 Martie 2008
Pentru taximetrie (inclusiv maxi taxi) stiam ca trebuie licenta de la primarie (vezi legea nr. 38/2003).
Pentru activitati de transport marfa intrebati la ARR daca va trebuie licenta transport (stiu sigur ca se cerea asa ceva la un moment dat, dar nu mai sunt la curent cu modificarile legislative in domeniu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport ocazional de persoane, probleme cu autorizarea microbuzului nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Autoutilitara primita in folosinta - ce fel de contract se poate incheia, sa pot decuce cheltuielile de transport? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit o autoutilitara spre folosinta, de la alta firma (inregistrata pe firma respectiva), pentru desfasurarea propriei activitati a firmei ... (vezi toată discuția)