avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate fotbalgalactic

Activitate fotbalgalactic

O persoana condamnata cu suspendare pentru inselaciune,fals in declaratii ,fals si uz de fals in inscrisuri poate face parte din consiliul director al unei asociatii? Spuneti-mi va rog , care este cadrul legal care nu i-ar permite sa detina o astfel de functie.
Răspuns la discuția sponsorizare persoana fizica
Intrand pe site-ul d-vstra si vazand C.V-ul ,cred ca am nimerit la fix cu inca o problema pe care o am de deslusit.Am scris-o tot pe acest site,dar la rubrica de calculatoare si internet.Pana acum nu am primit niciun raspuns.
Intrebarea "suna"cam asa:
Vreau sa fac un site pe care sa postez imagini foto si video cu copii minori.Este un site sportiv,care va avea drept scop promovarea micilor sportivi in lumea intreaga. Imaginile vor fi facute la locul de antrenament si in locurile de disputare a meciurilor..
Pentru acest fapt va trebui sa inchei contract de publicitate si promovare cu cluburile?
Imi va trebui si acordul parintilor?Chiar daca acesti copii se considera a fi institutionalizati.
Care va fi temeiul legal de a posta aceste imagini cu copii pe internet?
Exista vreo interdictie legislativa de a posta imaginile acestor copii?
Va multumesc.
PS!Daca imi raspundeti,va promit ca va voi face publicitate pe site-ul mai sus amintit.Nu prea stiu sa folosesc site-ul www.avocatnet.ro Acum 30-40 minute l-am descoperit si de aceea va contactez numai din aceasta postura.
Stimata Doamna
Mai bine spus o conventie civila de munca.Dar,anul trecut am incheiat contract de colaborare ca agent de asigurari cu o firma de asigurari.Din acest motiv am denumit si potentialul meu contract.
Stimata Doamna
Va multumesc pentru raspunsul prompt pe care l-am primit de la d-vstra.Din experienta mea,contractul de colaborare cu jumatate de norma este legal. Angajatorul va trebui sa recurga la stopajul la sursa in momentul platii remuneratiei cuvenite.Iar eu,in schimbul acestei remuneratii,voi publica oferta firmei respective pe site-ul meu.
Vreau sa fac un site pentru promovarea micilor fotbalisti.Acest site va contine imagini foto si video cu copii,care practica fotbal.Proprietarul site-ului va fi o persoana juridica.In data de 24-26 martie va avea loc la Galati Cupa Hagi-Danone. As vrea sa filmez si sa pozez toate echipele participante.Am deja aparate foto si camere video,dar as mai avea nevoie de un suport financiar.
1.Care ar fi procedura sa primesc un sprijin financiar?Mecenatul?Dar,in definitia mecenatului este exclus ajutorul financiar si in bunuri pentru sport.
2.Dar,daca as incheia un contract de colaborator cu firma respectiva si sa fiu trecut in statul de plata ca si colaborator cu program redus de lucru,iar firma sa vireze impozitul pe venitul meu la stat.In schimb,eu ii voi oferi un spatiu publicitar pe sit-ul meu.Ce parere aveti?Ar putea sa ma incadreze ca agent publicitar sau personal de imagine,etc?