avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sponsorizare persoana fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sponsorizare persoana fizica

Vreau sa fac un site pentru promovarea micilor fotbalisti.Acest site va contine imagini foto si video cu copii,care practica fotbal.Proprietarul site-ului va fi o persoana juridica.In data de 24-26 martie va avea loc la Galati Cupa Hagi-Danone. As vrea sa filmez si sa pozez toate echipele participante.Am deja aparate foto si camere video,dar as mai avea nevoie de un suport financiar.
1.Care ar fi procedura sa primesc un sprijin financiar?Mecenatul?Dar,in definitia mecenatului este exclus ajutorul financiar si in bunuri pentru sport.
2.Dar,daca as incheia un contract de colaborator cu firma respectiva si sa fiu trecut in statul de plata ca si colaborator cu program redus de lucru,iar firma sa vireze impozitul pe venitul meu la stat.In schimb,eu ii voi oferi un spatiu publicitar pe sit-ul meu.Ce parere aveti?Ar putea sa ma incadreze ca agent publicitar sau personal de imagine,etc?
Cel mai recent răspuns: fotbalgalactic , utilizator 22:26, 15 Martie 2010
Incheiati un contract de colaborare...totul e posibil daca gasiti un sfatuitor bun, care sa va ajute sa redactati un asfel de contract, pentru a fi perfect legal.
Stimata Doamna
Va multumesc pentru raspunsul prompt pe care l-am primit de la d-vstra.Din experienta mea,contractul de colaborare cu jumatate de norma este legal. Angajatorul va trebui sa recurga la stopajul la sursa in momentul platii remuneratiei cuvenite.Iar eu,in schimbul acestei remuneratii,voi publica oferta firmei respective pe site-ul meu.
Contractul de colaborare nu e normat, deoarece nu este cim...
Stimata Doamna
Mai bine spus o conventie civila de munca.Dar,anul trecut am incheiat contract de colaborare ca agent de asigurari cu o firma de asigurari.Din acest motiv am denumit si potentialul meu contract.
Intrand pe site-ul d-vstra si vazand C.V-ul ,cred ca am nimerit la fix cu inca o problema pe care o am de deslusit.Am scris-o tot pe acest site,dar la rubrica de calculatoare si internet.Pana acum nu am primit niciun raspuns.
Intrebarea "suna"cam asa:
Vreau sa fac un site pe care sa postez imagini foto si video cu copii minori.Este un site sportiv,care va avea drept scop promovarea micilor sportivi in lumea intreaga. Imaginile vor fi facute la locul de antrenament si in locurile de disputare a meciurilor..
Pentru acest fapt va trebui sa inchei contract de publicitate si promovare cu cluburile?
Imi va trebui si acordul parintilor?Chiar daca acesti copii se considera a fi institutionalizati.
Care va fi temeiul legal de a posta aceste imagini cu copii pe internet?
Exista vreo interdictie legislativa de a posta imaginile acestor copii?
Va multumesc.
PS!Daca imi raspundeti,va promit ca va voi face publicitate pe site-ul mai sus amintit.Nu prea stiu sa folosesc site-ul www.avocatnet.ro Acum 30-40 minute l-am descoperit si de aceea va contactez numai din aceasta postura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune exclusiva a drepturilor de autor melissa357 melissa357 am lucrat cu un studio pentru promovarea de filme / inregistrari video , logarea pe site uri , realizarea de albume foto , etc .. am plecat in noiembrie de la ... (vezi toată discuția)
Donatie, sponsorizare, mecenat, dar manual sau spaga? cristianmarcoci cristianmarcoci Buna ziua. As dori sa stiu clar diferenta dintre donatie, sponsorizare, mecenat, dar manual si spaga. Intreb prin prisma urmatorului caz: am un site de turism ... (vezi toată discuția)