avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract de cesiune exclusiva a drepturilor de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract de cesiune exclusiva a drepturilor de autor

am lucrat cu un studio pentru promovarea de filme / inregistrari video , logarea pe site uri , realizarea de albume foto , etc .. am plecat in noiembrie de la studio si am incercat pe cont propriu crearea de content si promovarea lui pe site , dar am intalnit o problema. am aflat de la site ca studioul inca mai are putere asupra deciziei de a mi da voie sau nu pe site , iar studioul nu imi da , ceea ce site ul mi a suspendat contul cerandu-mi sa vorbesc cu fostul angajator . dupa ce am vorbit la telefon cu fostul angajator am inteles ca el nu vrea sa ma lase sa plec doar sa muncesc la el la studio exercitand si un procentaj si suma incasata de mine , chiar daca de data aceasta spatiul desfasurat nu va mai fi camera de studio ci propriul meu apartament. eu nu cred ca am colaborarea incetata cu ei , am copia de pe contract doar, atat am gasit . cum pot sa inchei acest contract ? nu cred ca am platite nici taxele la anaf pe ianuarie -noiembrie 2016 caci incasam pe persoana fizica .

Alte discuții în legătură

Cum as putea presta servicii foto? doar daca sunt firma sau se poate si freelance? Bogdanovici24 Bogdanovici24 Buna seara.In primul rand as vrea sa mentionez ca sunt student si de curand m-am apucat de studiat elemente legate de editari foto si as dori sa incep o ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare persoana fizica fotbalgalactic fotbalgalactic Vreau sa fac un site pentru promovarea micilor fotbalisti.Acest site va contine imagini foto si video cu copii,care practica fotbal.Proprietarul site-ului va ... (vezi toată discuția)
Firma de internet/tv/telefonie nu vireaza salariul in cont! browsing browsing Buna! va dau exemplul prietenei mele care a lucrat mai mult de o luna la o mare firma de cablutv/internet/tel,ca si agent de vanzari, a avut un contract de ... (vezi toată discuția)