avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... O persoana condamnata cu suspendare pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

O persoana condamnata cu suspendare pentru inselaciune,fals in declaratii ,fals si uz de fals in inscrisuri poate face parte din consiliul director al unei asociatii?

O persoana condamnata cu suspendare pentru inselaciune,fals in declaratii ,fals si uz de fals in inscrisuri poate face parte din consiliul director al unei asociatii? Spuneti-mi va rog , care este cadrul legal care nu i-ar permite sa detina o astfel de functie.
Cel mai recent răspuns: floryn33333 , utilizator 23:35, 20 Mai 2012
Nu.
Conform Legii 230/2007.
cu aceasta fapta te poti angaja la o firma de paza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot infiinta un alt srl daca? glo glo am avut un srl si am vindut-o.vreau sa infiintez alta .mai pot? (vezi toată discuția)
Srl in faliment ana24 ana24 In cazul intrarii in faliment a unei societati comerciale, asociatul acesteia mai poate in vreo forma permisa de lege activitate comerciala? -Stiu ca are ... (vezi toată discuția)
Pot sau nu sa imi infiintez firma? stanculescumaria stanculescumaria Acum 2 ani am facut o prostie: am ajutat pe cineva care lucra la aceeasi firma cu mine si careera intr-o situatie critica cu o adeverinta de venit. Mai exact ... (vezi toată discuția)