sint pfa -productie video si cinematografica, am citeva contracte asa zise 'cadru' incheiate cu diverse case de productie video si cinematografica valabile 12 luni dar cu fiecare casa de productie colaborez maxim15 zile pe luna-facturind fiecarei firme in parte la terminarea proiectului,existind insa si varianta unui proiect de durata mai mare,facturarea facindu-se de doua ori pe luna , sau luni in care nu facturez nimic neavind nici un proiect cu nici una dintre casele de productie cu care am contracte in derulare .Dupa noile norme si prevederi fiscale cine si ce impozite este obligat sa plateasca ?Eu ca pfa ce trebuie sa platesc si daca si casa de productie cu care am contract in derulare este obligata sa plateasca vrun impozit,sau daca ori unul ori celalalt si care sint acestea ???:closedtopic:
Doresc sa aflu daca se poate face la judecatorie o succesiune pentru un apartament care a apartinut mamei mele care este decedata de doi ani si ai carei mostenitori sintem doi frati. Ce acte ne sint necesare,care ar fi costurile si daca mai trebuie sa apelam si la un notar ?